Auto-delovi Tomasović | Rezervni | Originalni | Zamenski

lokacija Stolarska 12, Novi Beograd
lokacija 063 700 97 98 lokacija 011 412 73 26

Auto-delovi Tomasović

O nama

Preduzeće Tomasović Car System (TCS) već dugi niz godina snabdeva tržište homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, a u svom renomiranom servisu vrši ugradnju istih. Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu, stručnosti i obostranom poverenju koje je naše preduzeće izgradilo sa svojim kupcima i korisnicima naših usluga, broj naših klijenata iz godine u godinu beleži neprestani rast – kako među fizičkim, tako i među pravnim licima.

Isporuka auto-delova

Za sve naše klijente iz unutrašnjosti, isporuku robe vršimo svakog dana putem svih dostupnih servisa za isporuku: Bex, Aks i drugi.

Za pozicije auto-delova koje trenutno nisu dostupne na našem lageru, vršimo porudžbine sa najkraćim rokom realizacije.

Akcijske cene

Auto-delovi Tomasović | Izdvajamo iz ponude

Auto-delovi Tomasović | Auto-gume
Auto-gume

USKORO u našoj ponudi i široki asortiman zimskih i letnjih guma po izuzetno povoljnim cenama! Prodaja i ugradnja guma, obavlja se u našem servisu.

Auto-delovi Tomasović | Akumulatori
Akumulatori

Veliki izbor akumulatora za motocikle, putnička i teretna vozila. Veliki dijapazon cena u zavisnosti od modela, uz garantni rok od 24 do 40 meseci. Odličan odnos cene i kvaliteta. Brendovi koji su u našoj ponudi: VARTA, PRO ATOMIC, AUTOPOWER.

Auto-delovi Tomasović | Motorna ulja
Motorna ulja

Veliki izbor motornih ulja najboljih svetskih proizvođača: CASTROL, TOTAL, ELF, MOBIL, SELENIA, OPTIMA, VALVOLINE, ENEOS i drugi. U ponudi su još i manjačka ulja, ulja za hidrauliku (servo), kočiona ulja, antifriz.

Auto-delovi Tomasović | Kozmetika-aditivi
Kozmetika-aditivi

U ponudi imamo širok asortiman autokozmetike najboljeg kvaliteta za zaštitu vašeg automobila. Imamo proizvode sledećih brendova: TURTLE WAX, SONAX, AUTO TEC, K2.
Kod nas možete kupiti i aditive za motore, kao i ostale sklopove na vozilu renomiranih proizvođača: WYNNS, LIQUI MOLLY, WURTH.

Pretraga auto-delova

Pronađeni rezultati za: Array
  * Sva polja su obavezna

  Popusti i akcije

  Akumulatori
  Nov
  11

  Akumulatori na akciji, zimska sezona je pred vratima!

   

   

   

   

  Auto-delovi Tomasović | Lokacija


  get google map embed code