Auto-delovi Tomasović | Rezervni | Originalni | Zamenski

lokacija Stolarska 12, Novi Beograd
lokacija 063 700 97 98 lokacija 011 412 73 26

Auto-delovi Tomasović | Auto servis

U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.

Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila. Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici. Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.

Nudimo osnovne usluge servisiranja svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu (tzv. “mali servis”), kao što su: zamena ulja, svih filtera i tečnosti, delova kočionog sistema, akumulatora, svećica i drugih delova.Vršimo i auto dijagnostiku i reset servisnih intervala na svim tipovima vozila.

Auto-mehanikom se bavimo od samog osnivanja servisa. Naš tim čine mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom i veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadogradnju našeg kadrovskog tima.

Mehaničarske usluge vršimo na svim tehničkim sistemima svih tipova i marki putničkih vozila. Vršimo popravku i reparaciju svih vrsta motora, menjača, diferencijala i delova trapa.

O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa iz godine u godinu).

Naše usluge pokrivaju kompletne popravke u sistemima elektronike na motornim vozilima uključujući i sisteme za ubrizgavanje gorivom. Sve kvarove na glavnim računarima vozila (motorni računar, računar ABS-a, računar AIR BAG-a...), kao i na svim ostalim elektronskim uređajima i modulima otklanjamo nakon efikasne dijagnostike i zamene originalnim delovima i komponentama.

Svako novije vozilo ima ugrađen elektronski sistem koji omogućava kompjutersko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Kod nastanka kvara elektronski sistem pamti informaciju kao grešku i povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser ima tačnu informaciju o vrsti evidentiranog kvara.

Uredjaji koji se koriste u našem servisu omogućavaju čitanje memorijskih grešaka,kao i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima.

Auto-servis TCS vrši kompletnu dijagnostiku svih serija vozila iz Volkswagen i Opel grupacije, a od nedavno i svih drugih evropskih automobila. Posedujemo originalnu kompjutersku dijagnostiku poslednje generacije za Volkswagen, Seat, Škoda i Audi vozila. Naši uređaji za dijagnostiku i programiranje vozila preporučeni su od zvaničnih distributera. Nudimo vam uslugu programiranja i kodiranja po naprednim standardima. Naši uređaji podržavaju poslednje generacije automobila.

Pratimo savremene trendove i ulažemo u tehničku opremljenost, kao i u stručno usavršavanje našeg tima i na taj način pružamo kvalitetnu uslugu iz oblasti auto-dijagnostike.

Auto-mehanikom se bavimo od samog osnivanja servisa. Naš tim čine mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom i veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadogradnju našeg kadrovskog tima.

Mehaničarske usluge vršimo na svim tehničkim sistemima svih tipova i marki putničkih vozila. Vršimo popravku i reparaciju svih vrsta motora, menjača, diferencijala i delova trapa.

O kvalitetu naših usluga svedoči i sve veća posećenost našeg servisa iz godine u godinu).

Za sve auto-delove kupljene u našoj prodavnici i ugrađene u našem servisu, dajemo proizvođačku garanciju. Naši proizvodi i usluge dostupni su vam po izuzetno pristupačnim cenama.

Ne rizikujte bespotrebno, poverite svoje vozilo profesionalcima – Tomasović Car System.

Auto-delovi Tomasović | Izdvajamo iz ponude

Auto-delovi Tomasović | Auto-gume
Auto-gume

USKORO u našoj ponudi i široki asortiman zimskih i letnjih guma po izuzetno povoljnim cenama! Prodaja i ugradnja guma, obavlja se u našem servisu.

Auto-delovi Tomasović | Akumulatori
Akumulatori

Veliki izbor akumulatora za motocikle, putnička i teretna vozila. Veliki dijapazon cena u zavisnosti od modela, uz garantni rok od 24 do 40 meseci. Odličan odnos cene i kvaliteta. Brendovi koji su u našoj ponudi: VARTA, PRO ATOMIC, AUTOPOWER.

Auto-delovi Tomasović | Motorna ulja
Motorna ulja

Veliki izbor motornih ulja najboljih svetskih proizvođača: CASTROL, TOTAL, ELF, MOBIL, SELENIA, OPTIMA, VALVOLINE, ENEOS i drugi. U ponudi su još i manjačka ulja, ulja za hidrauliku (servo), kočiona ulja, antifriz.

Auto-delovi Tomasović | Kozmetika-aditivi
Kozmetika-aditivi

U ponudi imamo širok asortiman autokozmetike najboljeg kvaliteta za zaštitu vašeg automobila. Imamo proizvode sledećih brendova: TURTLE WAX, SONAX, AUTO TEC, K2.
Kod nas možete kupiti i aditive za motore, kao i ostale sklopove na vozilu renomiranih proizvođača: WYNNS, LIQUI MOLLY, WURTH.

Pretraga auto-delova

Pronađeni rezultati za: Array
  * Sva polja su obavezna

  Popusti i akcije

  Akumulatori
  Nov
  11

  Akumulatori na akciji, zimska sezona je pred vratima!

   

   

   

   

  Auto-delovi Tomasović | Lokacija


  get google map embed code